Vinnande Black Jack tips

Vinnande Black Jack tips

 

1. Hur man börjar: Om du är nybörjare inom black jack, spela online, nätkasinon erbjuder ett övningsläge med autoplay som hjälper dig. Spela black jack online tills du känner att du behärskar det så du inte förlorar pengar i onödan.

2. Finanser: Bestäm dig alltid innan du börjar spela hur mycket pengar du får göra av med så du inte i hettans stund gör av med mer än du klarar av.

3. Välj en tabell: Välj en tabell där maxinsatsen inte ligger på mer än 5% av dina finanser, på det sättet förlorar du mindre och njuter mer av spelet.

4. Grundstrategi: Memorera den, tillämpa den och håll dig till den oavsett vad… Detta är förmodligen det viktigaste tipset vi kan ge dig och om du bara håller dig till detta kommer du att klara dig!

5. Tänk 21: Målet i black jack är att komma så nära 21 som möjligt, försök inte att kopiera eller slå given, du kommer att förlora mer än du vinner.

6. Försäkringar är för bilägare och korträknare: Du kan inte räkna kort online, så glöm det här med försäkringar.
7. Splitt: par i ess och åttor, men GÖR INTE DETTA med klädda kort eller tior.

8. Att veta när det är dags att dra ett nytt kort eller inte: Dra tills du når 17 eller mer, stanna vid 17 eller mer och dra mjukt vid 18 om given har 10.

9. Håll koll på värdena: Om given har 7 eller högre, spela upp till 17 eller högre. Mot given, 4, 5 eller 6 dubbla med 9 spela med mjuk hand till 13-17. Dubbla dina 10 mot givens 9 eller lägre och dubbla med en hand på 11.
10. Variation är nyckeln: Variera dina insättningar beroende på dina resultat, öka dem om du vinner och dra ner på dem om du förlorar. Detta är sunt förnuft men glöms ofta av i stridens hetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *